Hírek

Black Friday A ParaPoly-nál!!!
Black Friday A ParaPoly-nál!!!

Black Friday a ParaPoly-nál is!

Jön a Black Friday!!!! Előre szólunk, november 29-én árzuhanás a ParaPoly-nál! A ParaPark sikerén felbuzdúlva a ParaPoly-nál is Fekete Pénteket tartunk, amikor A "Black Friday Vócser" 30% kedvezménnyel megszerezhető!

Karácsonyi Vócser
Karácsonyi Vócser

Közeleg a tél, és vele együtt a Karácsony is. Adj élményt ajándékba! Ajándékozd meg barátaidat egy valóban rejtélyes ajándékkal. 

Tüke Kártya Elfogadóhely Lettünk
Tüke Kártya Elfogadóhely Lettünk

Örömmel jelentjük, hogy mi is csatlakoztunk a tüke kártya elfogadóhelyekhez. Amennyiben rendelkezel Tüke kártyával, nem kell mást tenned, mint foglaláskor beírni a Vócser mezőbe hogy "TÜKE", és máris 10% kedvezménnyel szabadulhatsz bármelyik pályánkról.

Titkos rendi dokumentum
Titkos rendi dokumentum

Ha már hozzájutottál egy ParaPoly jegyhez, akkor az aktiválás előtt nem árt, ha tudsz róla, hogy hol tudod felnyalábolni a játék megfejtéséhez szükséges nyomtatványunkat, ami tartalmazza a játék mezőket, a vaktérképet ill. egyéb érdekes információkat a játékról és Pécs belvárosáról

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.