Fekete November

Tudjátok kivel szórakozzatok? Velünk! 

parapoly, black friday, kedvezmény,pécs

Lehetne ennél borúsabb? Úgy érzitek sose lesz már vége, és most már elfogytak azok a lehetőségek is, amivel kikapcsolhatjátok az agyatokat néhány órára? Mi feldobjuk a napotokat! A ParaPoly, a város társasjátéka továbbra is él és virul! Nem kell hozzá más, mint egy meleg öltözet, egy okostelefon valamint a Titkos Rendi Dokumentum. Ja, és persze egy jó csapat!

Mivel a ParaPoly játék közben Pécs belvárosában sétáltok, nem kell kapcsolatba lépnetek idegenekkel, nem kell bemenni vendéglátó helyekre (amik most úgysincsenek nyitva), időtök meg mint a tenger, nincs is jobb program ezekre a szűkös időkre! Ha pedig annyira belevesztek a játékba, hogy nem érnétek haza este 8-ra, akkor akár másnap is visszatérhettek, és folytathatjátok onnan ahol előző nap abbahagytátok.

Jól hangzik? Lesz ez még jobb is! Ugyanis amíg a korlátozások tartanak, az eredeti 9.999,- Ft-os ár helyett 6.999,- Ft-ért játszhattok, ha a jegyvásárlásnál használjátok a "FCUKCOVID" kódot.


Na, ki tud jobb programot?

Jegyvásárlás Pályáink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.