Black Friday A ParaPoly-nál!!!

A nagy érdeklődésre való tekintettel extra 1 hetet adunk ajándékba, vagyis Black Friday kedvezményünket november 27-én is kihasználhatjátok!

parapoly, black friday

Jön a Black Friday!!!! Előre szólunk, november 20-án árzuhanás a ParaPoly-nál! A ParaPark sikerén felbuzdúlva a ParaPoly-nál is Fekete Pénteket tartunk, amikor A "Black Friday Vócser" 40% kedvezménnyel megszerezhető!

Nem kell mást tennetek, csak az "Ajándék belépő" menüre kattintani, kiválasztani a "Black Friday Vócsert" és gyorsan meg is rendelni. 
És miben különbözik a "Black Friday Vócser" a többi ajándék belépőnktől?  Csupán egy lényeges dologban, ez pedig az ára.  Ráadásul most a vírusra való tekintettel extra hosszú érvényességi idővel, 2021 december 31-ig felhasználható, hogy biztosan ne maradjatok le az élményről.
Szóval érdemes bevésni a naptárba a dátumot, beállítani a telefonon az emlékeztetőt, nehogy lemaradjatok eddigi legnagyobb akciónkról.
Az akció csak november 20-án igényelt "Black Friday Vócserre" érvényes.

 

            

Jegyvásárlás Pályáink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.