Megnyitottunk!

avagy: bye-bye Covid

Örömmel jelentjük, hogy a kijárási korlátozások enyhítésének köszönhetően mi is újra aktiváltuk magunkat, vagyis újra kinyitottuk a ParaPark kapuit, hogy aztán rátok zárhassuk ill. ParaPoly városi társasjátékunk is újra játszható.
Ráadásul, hogy meghozzuk a kedveteket egész májusban kedvezményesen játszhattok.

ParaPoly 30% kedvezménnyel

Ha már unod a bezártságot, biztonságosan szeretnél játszani, akkor városi játékunk az igazán Neked való. A játékhoz szükséges térképet otthon ki tudod nyomtatni (de a Csinos presszóban is megtalálod), játék közben nem kell semmit megfognotok és rajtatok múlik, hogy a másoktól milyen távolságot tartatok az utcán.
Ha pedig megoldottátok a ParaPoly összes feladványát és megjött a kedvetek egy szabaduláshoz is, akkor foglaláskor írd az utolsó ParaPoly kódot a vócser mezőbe, és 20% kedvezménnyel szabadulhattok.

parapoly, parapark, covid, pécs

ParaPark 10-20% kedvezménnyel

Igen, egész májusban 10% kedvezménnyel játszhattok bármelyik pályánkon, bármelyik időpontban. A kedvezményhez érvényesítéséhez foglaláskor írjátok a vócser mezőbe, hogy „byecovid”. 
Ha pedig lejátszottátok a ParaPoly-t, írjátok be az utolsó állomás kódját a vócser mezőbe, és 20% kedvezményt kaptok.  Itt juthatsz a ParaPark weboldalára.

parapark, covid, pécs, nyitva

 

Jegyvásárlás Pályáink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.