Jegyvásárlás

Ha megvan a döntés és kipróbálod magad városi társasjátékunkban már csak jegyet kell vásárolnod, hogy induljon a kaland. Ha mielőbb játszani szeretnél vagy már hozzájutottál egy ParaPoly ajándék jegyhez , akkor kattints a "Játszani szeretnék", ha pedig ajándékba adnád, akkor értelemszerűen az "Ajándékba" a te gombod.

Játszani szeretnék
Játszani szeretnék
Ajándékba adom
Ajándékba adom

Már csak egy rövid lépésre vagy tőle, hogy végére járhass Pécs soron következő rejtélyének. Nem kell mást tenned, mint értelemszerűen kitölteni a lenti adatlapod. Ahogy beérkezett hozzánk a játék díja már kezdődhet is a kaland! Ha ajándékba kaptál ParaPoly ajándékkártyát, akkor a Vócser mezőbe írd be a kódját és fizetés nélkül kezdhetsz neki a kalandnak.

A kiválasztott jegy típusnál olcsóbb vagy megegyező árú pályánk nincs még feltöltve.
Ezen a pályán olcsóbb jeggyel is játszhatsz. A különbözetet nem áll módunkban visszatéríteni!
Szabadulók Rendje - A Beavatás
Szabadulók Rendje - A Beavatás

KEZDŐDIK! 

Nézz körül: ez a világ legnagyobb szabadulószobája! Egy egész város. Mi változtattuk azzá, a Szabadulók Rendje. Ma Téged is a rend tagjává fogadunk, ha sikerrel teljesíted a feladatokat. Városszerte apró jeleket hagytunk Neked hátra: rejtvényeket, nyomokat, utalásokat. Olvass a jelekből, kösd össze a pontokat és ne csak szemmagasságban nézz, ha valóban látni akarsz! Szeretnél 1-ről a 2-re jutni? Akkor szerezd meg a titkos rendi dokumentumot és használd a fejedet!! Nézz és láss: oldd meg Pécset!

Kezdődhet a beavatásod?

Játékjegy vásárlás
Válassz jegytípust!
Általános adatok
Számlázási adatok

Adj élményt ajándékba!

Lepd meg családodat, barátaidat egy igazi városi kalanddal! Ha pedig testközelből akarod látni, ahogy törik a fejüket egy-egy rejtvényen, csatlakozz hozzájuk, és osztozz az élményben!
Nem kell mást tenned mint kiválasztanod a vócser típusát, kitölteni az adatokat, majd kattints a "Vócser vásárlás" gombra. A további tudnivalókat e-mailben küldjük. Amint a játék díja megérkezik a számlánkra, szintén e-mailben küldjük az ajándék belépőt.

Válassz vócsert!

Általános Vócser

Ajándékjegy vásárlás
Válassz vócsert!
Válassz ki egy vócser típust!
Általános adatok
Számlázási adatok
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.