Jegyvásárlás

Ha megvan a döntés és kipróbálod magad városi társasjátékunkban már csak jegyet kell vásárolnod, hogy induljon a kaland. Ha mielőbb játszani szeretnél vagy már hozzájutottál egy ParaPoly ajándék jegyhez , akkor kattints a "Játszani szeretnék", ha pedig ajándékba adnád, akkor értelemszerűen az "Ajándékba" a te gombod.

Játszani szeretnék
Játszani szeretnék
Ajándékba adom
Ajándékba adom

Már csak egy rövid lépésre vagy tőle, hogy végére járhass Pécs soron következő rejtélyének. Nem kell mást tenned, mint értelemszerűen kitölteni a lenti adatlapod. Ahogy beérkezett hozzánk a játék díja már kezdődhet is a kaland! Ha ajándékba kaptál ParaPoly ajándékkártyát, akkor a Vócser mezőbe írd be a kódját és fizetés nélkül kezdhetsz neki a kalandnak.

A kiválasztott jegy típusnál olcsóbb vagy megegyező árú pályánk nincs még feltöltve.
Ezen a pályán olcsóbb jeggyel is játszhatsz. A különbözetet nem áll módunkban visszatéríteni!
Szabadulók Rendje - A Beavatás
Szabadulók Rendje - A Beavatás

KEZDŐDIK! 

Nézz körül: ez a világ legnagyobb szabadulószobája! Egy egész város. Mi változtattuk azzá, a Szabadulók Rendje. Ma Téged is a rend tagjává fogadunk, ha sikerrel teljesíted a feladatokat. Városszerte apró jeleket hagytunk Neked hátra: rejtvényeket, nyomokat, utalásokat. Olvass a jelekből, kösd össze a pontokat és ne csak szemmagasságban nézz, ha valóban látni akarsz! Szeretnél 1-ről a 2-re jutni? Akkor szerezd meg a titkos rendi dokumentumot és használd a fejedet!! Nézz és láss: oldd meg Pécset!

Kezdődhet a beavatásod?

Játékjegy vásárlás
Válassz jegytípust!
Általános adatok
Számlázási adatok

Karácsonykor is adj élményt ajándékba!

Lepd meg családodat, barátaidat egy igazi városi kalanddal! Ha pedig testközelből akarod látni, ahogy törik a fejüket egy-egy rejtvényen, csatlakozz hozzájuk, és osztozz az élményben!
Nem kell mást tenned mint kiválasztanod a vócser típusát, kitölteni az adatokat, majd kattints a "Vócser vásárlás" gombra. A további tudnivalókat e-mailben küldjük. Amint a játék díja megérkezik a számlánkra, szintén e-mailben küldjük az ajándék belépőt.
A Karácsonyi ParaPoly vócser ráadásul extra hosszú érvényességi idővel 18 hónapig bármikor felhasználható.

Válassz vócsert!

Általános Vócser

Ajándékjegy vásárlás
Válassz vócsert!
Vócser
Általános adatok
Számlázási adatok
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.